Antena Căutare

Ea e Cher Lloid de România! Privește ce forță uluitoare are! Interpretarea ei te va lăsa fără cuvinte!

La doar 12 ani, Daniela Negoița este o fetiță tare hotărâtă. Vrea să protejeze natura cu orice preț și adoră să facă spectacol.

La doar 12 ani, Daniela Negoița este o fetiță tare hotărâtă. Vrea să protejeze natura cu orice preț și adoră să facă spectacol.

Daniela vine din Galați, iar mama ei povestește că încă de la grădiniță a fost pasionată de natură: ” Avea un microscop de jucărie și studia plantele”. Ba mai mult, a avut ocazia să primească o tabletă, dar a refuzat: ”E de ajuns telefonul pe care-l am”, a mărturisit Daniela.

Astăzi, în platoul de la ”Next Star”, aceasta a făcut senzație. A cântat piesa ”Swagger Jagger” a lui Cher Lloid atât de bine, încât dacă nu vedeai imaginile, ai fi pariat că în platoul emisiunii este cântăreața britanică.

Are doar șapte ani, dar are IMPRESAR ! Fă cunoștință cu Alexia Niculae!... Un SELFIE i-a adus prietena din copilărie. Întâlnire SUPER EMOȚIONANTĂ, la Next Star...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x