Antena Căutare

Elena Hasna de la Next Star, vedeta pe Youtube!

Cu Elena Hasna, de 12 ani, telespectatorii ANTENEI 1 au lacrimat pe ritmurile pieseiœ ”Je suis malade”, melodie lansata de celebrul cantaret si compozitor francez, Serge Lama. Elena a impresionat juriul show-ului œ”Next Star” in editia cu numarul doi, care a aplaudat-o, in picioare, minute intregi.

Cu Elena Hasna, de 12 ani, telespectatorii ANTENEI 1 au lacrimat pe ritmurile pieseiœ ”Je suis malade”, melodie lansata de celebrul cantaret si compozitor francez Serge Lama. Elena a impresionat juriul show-ului œ”Next Star” in editia cu numarul doi, care a aplaudat-o, in picioare, minute intregi.

Imediat dupa ce imaginile din cadrul emisiunii ”Next Star” au fost incarcate pe canalul official al ANTENEI 1, interpretarea Elenei a strans, in scurt timp, peste 92.000 de accesari. Pe Youtube Trends Romania, la categoria cele mai distribuite (sharuite) videoclipuri pe Facebook si Twiter, “Je suis malade” se afla pe pozitia cu numarul trei, inaintea unor piese ale marilor cantareti din tara noastra.

Si in topul celor mai vizionate clipuri in ultimele 24 de ore, incarcate in ultimele 28 de zile, Elena se afla pe un onorabil loc opt, din nou aflandu-se in competitie cu vedete cu ani buni de experienta in lumea muzicii din Romania, precum Connect-R sau Anda Adam.

Iubitorii de muzica de calitate pot revedea momentul muzical al Elenei, dar si pe ceilalti concurenti speciali si talentati din “Next Star”, emisiune prezentata de Dan Negru si difuzata de postul din Baneasa, in fiecare joi seara, de la ora 20.30, pe canalul official youtube ANTENA 1.

Puteti urmari editia integrala a emisiunii pe antenaplay.ro!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x