Antena Căutare

„Fanele”, suferindeeeeeele! Dorian Popa, juratul de la „Next Star”, și-a schimbat statutul civil. Admiratoarele: „Spune-ne că e o glumă!”

Dorian Popa, juratul de la „Next Star”, și-a schimbat statutul civil pe Facebook. Astfel, artistul a trecut de la „într-o relație” la o „uniune civilă”. Nu am putea ști ce lînseamnă această schimbare, cert e că artistul are gânduri maritale.

Artistul s-a afişat peste tot cu iubita lui, Claudia, care e o domnișoară extrem de frumoasă și zâmbitoare. Deși cei doi sunt adulți, nu se eschivează să se manifeste ca doi copii: se dau în leagăn, se prostesc și se iubesc ca doi adolescenți.

Tânăra care i-a furat inima juratului "Next Star" arată extraordinar de bine, iar Dorian pare a fi îndrăgostit până peste cap de dragostea lui.

„Spune-ne că e o glumă!”, "Ce frumoși sunteți!", "Vă stă perfect împreună, sunteți doi frumoși!", sunt doar câteva dintre comentariile prietenilor virtuali.

Alina Eremia, jurata „Next Star”, o adevărată amazoană! Cea mai frumoasă declarație de dragoste: „Ești îngerul meu!”... Alina Eremia, jurata „Next Star”, schimbare impecabilă de look! Iubitul ei i-a dat LIKE imediat. Un fan: „Te-ai căsători...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x