Antena Căutare

Final de sezon.Vanessa Marzavan este marea castigatoare de la „Next Star”!

Vanessa Marzavan a aratat de ce Romania este considerata una dintre tarile cu cei mai frumosi si talentati copii din lume

Vanessa Marzavan a aratat de ce Romania este considerata una dintre tarile cu cei mai frumosi si talentati copii din lume

Sezonul al doilea de “Next Star” si-a desemnat castigatorul. Vanessa Marzavan a castigat Marea Finala si odata cu ea si premiul pus la bataie de creatorii celui mai de succes format de divertisment suta la suta romanesc.

Vanessa Marzavan i-a convins pe juratii “Next Star” ca este cea mai buna, iar la final, talentul si frumusetea ei au fost rasplatite cu 20.000 de euro, suma cuvenita marelui castigator al show-ului marca Antena 1.

Chiar daca doar Vanessa a obtinut premiul cel mare, toti copiii prezenti in sezonul al doilea de “Next Star” au fost castigatori pentru ca au demonstrat cat de multe comori are acest popor.

Dar pentru ca regulamentul este foarte strict, juratii au fost nevoiti sa anunte un Top 3 al celui mai apreciat talent-show din media nationala.

Carina Mihaila, locul doi si Cornelia Orleanu, pe pozitia a treia, au completat podiumul unui sezon de poveste al “Next Star”

Finala Next Star a spulberat concurenta!... Vanessa Marzavan, castigatoarea trofeului Next Star: "As dona o parte din bani copiilor de la orfelinate"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x