Antena Căutare

"Frații Șoimărești" i-au pus la respect pe jurați, cu prietenul lor zburător! Pasărea de pradă i-a băgat în sperieți: "Dacă mă miroase că sunt carne, ceva nu se întâmplă bine"

În ediția a treia a sezonului 8 Next Star, Robert și Philip Vasilescu, din Ciolpani, vor să arate juriului că sunt pricepuți la șoimărit. Cei doi frăţiori, de 6 şi respectiv 10 ani vin din Ciolpani, pregătiţi să-i impresioneze pe juraţi cu momentul lor de șoimărit. Alina, ai dat lovitura!

În ediția a treia a sezonului 8 Next Star, Robert și Philip Vasilescu, din Ciolpani, vor să arate juriului că sunt pricepuți la șoimărit. Cei doi frăţiori, de 6 şi respectiv 10 ani vin din Ciolpani, pregătiţi să-i impresioneze pe juraţi cu momentul lor de șoimărit. Alina, ai dat lovitura!

Momentul celor doi băieței i-a aliniat, la propriu, pe cei doi bărbaţi adevăraţi ai emisiunii: Dorian şi CRBL. Dacă tot s-au oferit voluntari, într-unul dintre cele mai tari momente de la Next Star, atunci să îndure. Şi s-au descurcat, "cu chiu, cu vai", până la final.

"Dacă ăsta mă miroasă ca şi eu sunt tot carne şi îşi schimba traiectoria, ceva nu se întâmplă bine, cu siguranţă", a mărturisit Dorian, după ce s-a lăsat admirat, din zbor de uliul celor doi copii.

Moș Crăciun a greșit anotimpul! A aterizat în platoul "Next Star", pus pe dans: "Când dansez, mă simt lib... Carla's Dreams, în varianta feminină, la doar cinci anișori. "Acele" Dariei, micuța șoferiță de autobuz, le-au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x