Antena Căutare

Hagi va inmana premiul de 20.000 de euro castigatorului Next Star! Finala e pe 27 iunie!

Finala show-ului Next Star, prezentat de Dan Negru, la Antena 1, va avea loc joi, de la 20.30. Cei noua finalisti sunt castigatorii editiilor care au avut loc saptamanile trecute.

Finala show-ului Next Star, prezentat de Dan Negru, la Antena 1, va avea loc joi, de la 20.30.

Cei noua finalisti sunt castigatorii editiilor care au avut loc saptamanile trecute. Emotiile au fost mari, atat pentru micii concurenti, cat si pentru membrii juriului, care au avut dificila misiune de a alege, din atatia copii talentati, unul singur, care sa fie desemnat cel mai bun.

“Foaie verde ca alunu’, sunt mai multi si doar un loc unu’”, a improvizat pe loc Maria Carneci, o poezioara, prin care-si exprima neputinta de a desemna mai multi castigatori.

Alaturi de ea, in juriu, au mai fost Pepe, Connect-R, Lora si Vasile Muraru. Din fericire pentru ei, cel care si-a asumat dificila misiune de a exprima vointa juriului a fost “Regele”, Gica Hagi, care a spus, amuzat, inainte de a oferi premiul: “Inainte eu eram cel care primea premii, acum am ajuns sa le ofer”.

Cine va castiga marele premiu “Next Star”, in valoare de 20 000 de euro, telespectatorii urmeaza sa afle urmarind show-ul joi seara, de la 20:30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x