Antena Căutare

Jurații, în lacrimi! Luiza Măriuca a interpretat o doină alături de Maria Cârneci

Luiza Măriuca i-a făcut pe cei cinci jurați să se emoționeze până la lacrimi cu Doina pe care a interpretat-o excepțional.

Luiza Măriuca i-a făcut pe cei cinci jurați să se emoționeze până la lacrimi cu Doina pe care a interpretat-o excepțional.

Luiza are 13 ani. Este pasionată de Grecia, însă cel mai mult iubește muzica populară românească. A participat la numeroase concursuri și festivaluri, iar de costumele ei se ocupă chiar mama sa.

Pe scena de la Next Star, a pășit în port tradițional din Mehedinți, pe care l-a purtat tare mândră. Special pentru tatăl ei, ea a interpretat o Doină alături de jurata Maria Cârneci. Însă asta nu a fost tot! Momentul ei a lăsat publicul și juriul în lacrimi.

”Indiferent ce se va întâmpla în această seară, trebuie să știi un lucru: ai impresionat cinci oameni până la lacrimi”, i-a spus Connect-R.

”Parcă te-ai născut în costumul ăsta”, a adăugat Vasile Muraru.

Beatbox veritabil! Dragoș Voinea, concurentul care a i-a transformat pe jurați în ”orchestră”!... ”Binele se dă din mână în mână”! Amalia Postolache, fetița care dă lecții de solidaritate, la Next Star!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x