Antena Căutare

Micuțele dansatoare ne-au cucerit din nou!  Trupa de dans "Mini Vogue", finalistă la Next Star, mişcări de graţie la Neatza!

Trupa de dans "Mini Vogue", calficată în Finala de Popularitate de la Next Star, a dat o nouă reprezentaţie de senzaţie la Neatza.

Trupa de dans "Mini Vogue", calficată în Finala de Popularitate de la Next Star, a dat o nouă reprezentaţie de senzaţie la Neatza.

Eleganță, stil, rafinament și mai ales sincronizare. Aceasta este fraza care ilustrează perfect momentul oferit de micuțele dansatoare din Prahova pe scena matinalilor de la „Neatza”. N-au lipsit nici voaletele și costumațiile elegante, adaptate pentru o melodie mai mult decât impresionantă: Christina Perri - ”A Thousand Years”.

Vă reamintim că pe 7 octombrie, cu mai bine de o lună în urmă, trupa de dans "Mini Vogue" a fost votată de public pentru a merge în Finala de Popularitate de la Next Star!

Trupa "Shadows" merge în Finala de Popularitate de la Next Star!... Un tată exemplar! Pepe inventează povești și se joacă acasă, cu fetițele sale, de-a „Next Star”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x