Antena Căutare

Moment emotionant! 15.000 de lumanari vor acoperi scena de la Next Star

Ioana are 11 ani si o inima mare. Alaturi de mama ei, concurenta de la “Next Star”, show difuzat de ANTENA 1 in fiecare joi seara, de la ora 20,30, fetita este implicata in numeroase actiuni umanitare.

Ioana are 11 ani si o inima mare. Alaturi de mama ei, concurenta de la “Next Star”, show difuzat de ANTENA 1 in fiecare joi seara, de la ora 20.30, fetita este implicata in numeroase actiuni umanitare.

Datorita eforturilor ei, si pentru ca a participat activ la strangerea de fonduri, Valentina, o fetita de cativa ani, si-a recapatat vederea. Ioana a redecorat copertile unor carti pe care le-a vandut, iar banii stransi i-a donat pentru operatia Valentinei.

Pe scena de la “Next Star”, Ioana va incanta juriul cu melodia pe care o interpreteaza, dar si pentru ca decorul este unul cu totul special: scena va fi plina cu 15.000 de lumanari.

Si in editia din acesta seara a emisiunii, telespectatorii ANTENEI 1 vor savura un alt episod amuzant din eternul razboi dintre Dan Negru, prezentatorul show-lui, si Pepe, unul dintre jurati.

Ce alte trasnai au mai pus la cale cei doi, telespectatorii vor afla in acesta seara, la Next Star.

Si tot atunci romanii vor afla povestea tragica a lui Andrei, un pusti talentat de 11 ani care, in ciuda tragediei prin care a trecut, a reusit sa-si pastreze optimismul si veselia.


Dan Negru, castigator al premiului APTR... Omar, Next Starul Romaniei, e pe urmele lui Connect-R: "Da-te-n dragostea mea" a rasunat LIVE, in platoul &quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x