Antena Căutare

Moș Crăciun a greșit anotimpul! A aterizat în platoul "Next Star", pus pe dans: "Când dansez, mă simt liber"

În ediția a treia a sezonului 8 Next Star, Moș Crăciun a sosit pe scenă. Ceva mai tinerel, dar cu mişcările la el. David Constantin a reuşit să impresioneaze juriul cu dansul său, iar mentorul Dorian Popa este mândru nevoie mare.

În ediția a treia a sezonului 8 Next Star, Moș Crăciun a sosit pe scenă. Ceva mai tinerel, dar cu mişcările la el. David Constantin a reuşit să impresioneaze juriul cu dansul său, iar mentorul Dorian Popa este mândru nevoie mare.

Numărul puștiului a fost extrem de interesant şi a stârnit admiraţia dar şi amuzamnetul vedetelor noastre, care l-au urmărit până la final. "Cel mai bun sincron pe care l-am văzut", a exclamat Alina Eremei, încântată de ceea ce vede.

Măi, băiatule, tu eşti bun tare! Să nu care cumva să te laşi de dans! Dorian ştia el ceva când l-a ales. BRAVO!

Mara Pop, patinatoarea care a cucerit juriul de la "Next Star"! Vocea ei i-a ținut cu sufletul la gură, iar pu... "Frații Șoimărești" i-au pus la respect pe jurați, cu prietenul lor zburător! Pasărea de pradă i-a băgat în sp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x