Antena Căutare

Omar, copilul-femomen de la „Next Star”, invidiat de toți prietenii lui. „Omare, Omare, nu ne-ai fi luat și pe noi cu tine!”

Marele câştigător al primului sezon „Next Star”, Omar Arnaout, are o viață la care mulți tineri de vârsta lui nici măcar nu au puterea să viseze! După ce a lansat un nou hit, „Amirati”, o piesă de dragoste cu un  mesaj puternic, tânărul a reluat concertele în toată lumea.

Marele câştigător al primului sezon „Next Star”, Omar Arnaout, are o viață la care mulți tineri de vârsta lui nici măcar nu au puterea să viseze! După ce a lansat un nou hit, „Amirati”, o piesă de dragoste cu un mesaj puternic, tânărul a reluat concertele în toată lumea.

Prima oprire: Doha, capitala Qatarului. Artistul s-a fotografiat într-un decor de vis, iar fanii nu au întârziat să reacționeze. „Having a little time for me in Doha”, a fost descrierea imaginii postate pe Facebook.

„Omare, Omare, nu ne-ai fi luat și pe noi cu tine!”, i-au scris unii, în glumă, în timp ce toț ceilalți l-au felicitat.

Puștiul de 16 ani are concerte peste hotare, proiecte muzicale, dar și școală, căci este elev la un prestigios liceu de muzică din capitală. Faptul că reușeștee să le combine perfect, nu mai e un secret pentru nimeni.

Dorian Popa s-a pozat gol, iar fanii au luat-o complet razna! Ce s-a văzut în imagine... Iubita lui Dorian Popa își răsfață mai mult ca niciodată „copilul”. Fanii: „Doamne, ce frumos e!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x