Antena Căutare

Prietenia nu tine cont de culoarea pielii! Alexandra ne-a oferit o lectie de dans si de viata

Nu au fost putine zilele in care s-a intors acasa cu ochii umeziti de lacrimi. Culoarea pielii i-a facut pe cei din jur sa n-o includă in jocurile lor. La "Next Star", Alexandra si-a adus prietenii adevarati si, cu siguranta, si-a mai facut cativa in plus

Nu au fost putine zilele in care s-a intors acasa cu ochii umeziti de lacrimi. Culoarea pielii i-a facut pe cei din jur sa n-o includă in jocurile lor. La "Next Star", Alexandra si-a adus prietenii adevarati si, cu siguranta, si-a mai facut cativa in plus!

Parintii ei castiga aproape 500 lei. Pe luna! N-a fost la gradinita pentru ca n-a avut bani si a invatat sa faca totul de una singura. Ii place sa danseze mai mult decat orice pe lume si ne-a aratat asta cum a stiut mai bine.

Situatia Alexandrei Militaru i-a trezit amintiri lui Connect-R. "La fel pateam si eu cand eram mic. Pentru ca eram tigan, copiii nu se jucau cu mine", a spus juratul.

Valentin, flacau fin! Ne arata cum e hora la Falticeni... Daniel Buzdugan - bunicuta si Mihai Morar - naratorul! O poveste pentru copii cu Patricia Filip...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x