Antena Căutare

Pustii lui Dan Negru i-au cucerit pe romani: A doua editie, lider inconstestabil de piata

Spectacol de exceptie, aseara, in cel de-al doilea episod Next Star. Unii dintre cei mai simpatici copii au intrat in competitia plina de voie buna si emotie, la finalul careia, in marea finala, cel mai carismatic dintre ei va castiga un premiu substantial, de 20.000 de euro.

Spectacol de exceptie, aseara, in cel de-al doilea episod Next Star. Unii dintre cei mai simpatici copii au intrat in competitia plina de voie buna si emotie, la finalul careia, in marea finala, cel mai carismatic dintre ei va castiga un premiu substantial, de 20.000 de euro.

Daria, micutul Mihai sau baietelul nevazator Ciprian sunt doar cativa dintre pustii care i-au impresionat pana la lacrimi atat pe jurati, cat si pe cei de acasa.

Peste 2 174 000 de telespectatori la nivel national au urmarit aseara, in minutul de aur, 22:45, Next Star, emisiunea conducand detasat clasamentul de audienta pe targeturile 18-49 urban, all urban si national.

Antena 1 a fost si ieri prima optiune a celor mai multi romani, postul conducand clasamentul de audienta la nivelul intregii zile si pe toate targeturile relevante.

Aseara, cei cinci jurati, Lora, Pepe, Maria Carneci, Vasile Muraru si Connect-R au asistat la un spectacol savuros si au trait alaturi de cei mici cele mai naturale si frumoase emotii, reactii si povesti.

Romanii de acasa au savurat si ei spectacolul oferit de micii artisti, astfel ca emisiunea prezentata de campionul divertismentului, Dan Negru, s-a impus si ieri lider de piata la nivelul mai multor categorii de public.

Astfel, Next Star a inregistrat o cota de piata de 18.4% si un rating mediu de 7.4% la nivelul targetului comercial al statiei, 18-49 urban, in vreme ce principalul competitor, Pro Tv, inregistra 17.2% share si 6.9% rating.

Si la nivelul targetului all urban, Next Star si-a adjudecat prima pozitie in clasament, emisiunea inregistrand 18.4% cota de piata si 8.7% rating.

In minutul de aur, la 22:45, peste 2 174 000 de telespectatori la nivel national urmareau Antena 1, aproape triplu fata de cei care urmareau atunci programul oferit de principalul competitor, Pro TV.

Si la nivelul intregii zile, romanii au preferat productiile Antenei 1, postul cucerind clasamentul de audienta. Astfel, Antena 1 a inregistrat ieri un rating mediu de 2.6% si o cota de piata de 16.4% pe targetul comercial al statiei 18-49 urban, clasand principalul competitor, Pro Tv, pe pozitia secunda.

Manequins, trei papusi care danseaza superb!... Lora are un mare regret! Are legatura cu Next Star, dar si cu noul ei videoclip!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x