Antena Căutare

Stela Popescu si Dan Negru comploteaza la Next Star

De-a lungul editiilor de “Next Star”, mari actori ai scenei romanesti au acceptat invitatia de a participa la show-ul ANTENEI 1, “Next Star”, si de a le da replica celor mai mici concurenti.

De-a lungul editiilor de “Next Star”, mari actori ai scenei romanesti au acceptat invitatia de a participa la show-ul ANTENEI 1, “Next Star”, si de a le da replica celor mai mici concurenti.

Evelina are opt ani, ii place sa joace teatru, de aceea a si ales sa prezinte in fata juriului emisiunii un astfel de numar. Fetita merge des la piese de teatru, cu parintii, si a ajuns sa recunoasca actorii doar privind un anumit obiect vestimentar al acestora. In platoul de filmare, Evelina a declarat ca Stela Popescu este una dintre actritele ei preferate. Si cum la “Next Star” visele devin realitate, Dan Negru, amfitrionul show-ului, in complicitate cu marea actrita, i-au facut Evelinei o mare surpriza.

Care va fi aceea, telespectatorii ANTENEI 1 o vor afla maine seara, de la ora 20.30, la Next Star. “Am venit cu mare placere la show-ul “Next Star”, o emisiune curata, pura, care nu-i influenteaza in rau pe copii. Dimpotriva, le subliniaza calitatile, ii invata sa performeze. Il simpatizez pe Dan Negru, e intelligent, e tandru cu copii, are mult umor”, a marturisit actrita in culisele emisiunii.

Reuniune de familie la Next Star: Peste 40 de rude din toata tara au venit sa o sustina pe Teodora... "Next Star" se muta la "Sinteza zilei"! In aceasta seara, de la 21.30, la Antena 3!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x