Antena Căutare

Te ineci in ochii ei: Teodora Tanasa a facut petrecere cu toata familia, la "Next Star"

Teodora Tanasa are aproape sase ani si este din Piatra Neamt. Vrea sa devina o mare cantareata si ia lectii de dans si de actorie. Spune fara ocolisuri ca nu ii place sa fie cuminte si canta si danseaza cat e ziua de lunga.

Teodora Tanase are aproape sase ani si este din Piatra Neamt. Vrea sa devina o mare cantareata si ia lectii de dans si de actorie. Spune fara ocolisuri ca nu ii place sa fie cuminte si canta si danseaza cat e ziua de lunga.

Mama Teodorei spune ca fetita ei a inceput sa cante la un an si jumatate si, de atunci, transforma in microfoane toate obiectele din casa. La „Next Star”, micuta zglobie a cantat o piesa vesela a baietilor de la O-Zone: „Dragostea din tei”.

De interpretarea ei plina de veselie s-au bucurat si o multime de rude, reunite din toate colturile tarii. Familia Teodorei este foarte numeroasa, dar toti membrii ei s-au adunat la Bucuresti sa o sustina pe micuta cantareata si pentru a pastra promisiunea de a se intalni mereu in formula completa.

"Pistruiata" s-a rugat la "Doamni-Doamni" si a ridicat publicul in picioare!... Pistruiata Carina i-a facut fata lui Valentin Teodosiu si a castigat cea de-a sasea editie “Next Star”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x