Antena Căutare

Trofeul “Next Star” va fi inmanat de maestrul Radu Beligan

Mai sunt doar doua zile pana cand telespectatorii ANTENEI 1 il vor putea cunoaste pe cel de-al doilea “Next Star”.

Mai sunt doar doua zile pana cand telespectatorii ANTENEI 1 il vor putea cunoaste pe cel de-al doilea “Next Star”. Joi seara, de la ora 20.30, la ANTENA 1, cei mai buni 11 copii ai Romaniei vor arata juriului format din Pepe, Lora, Connect-R, Maria Carneci si Vasile Muraru talentele lor artistice la cantat, dans sau teatru. Insa doar unul dintre ei va pleca acasa cu mult ravnitul trofeu “Next Star”, dar si cu premiul in valoare de 20.000 de euro.

Cel care va inmana marele premiul va fi maestrul Radu Beligan, venerabilul actor in varsta de 95 ani, care, pentru prima data a acceptat invitatia de a participa la un show de diverstiment, de televiziune.

Doua dintre cele mai puternice personalitati ale Romaniei, marele fotbalist Gheorghe Hagi, cel care a facut onorurile in primul sezon al emisiunii, si actorul Radu Beligan, cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru, distinctie pe care Cartea Recordurilor Guinness i-o va inmana chiar de ziua de nastere a domniei sale, pe 14 decembrie, au acceptat fara cea mai mica urma de ezitare sa faca parte, chiar daca doar pentru o editie, din acest minunat proiect de teleziune numit “Next Star”.

“Cel mai frumos cadou pe care mi l-a dat televiziunea in toti anii astia e faptul ca am intalnit oameni frumosi”, declara cu emotie Dan Negru, prezentatorul show-ului “Next Star”. Maestrul Beligan a fost impulsionat si de nepoata domniei sale sa vina la “Next Star”, care, se pare, este un mare fan al emisiunii ANTENEI 1.

Cine va reusi sa impresioneze juriul cu prestatia lui perfecta si va fi votat cel de-al doilea “Next Star” al Romaniei, telespectatorii ANTENEI 1, vor afla joi, de la ora 20.30, in marea finala “Next Star”.

Elena, minunea care a făcut-o pe Simona Gherghe să lăcrimeze: "Când am aflat că am câștigat premiul de popularitate... Lora şi Connect-R, în conflict în marea finală “Next Star”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x