Antena Căutare

Una dintre concurentele Next Star, bursa de 28.000 de euro la o scoala privata!

Avand ca prima regula diversitatea, preselectiile Next Star au adus in fata juriului unii dintre cei mai talentati copii ai Romaniei. Printre ei si micuta Ana Stanciulescu, o fetita care in cea de-a treia editie a emisiunii prezentate de Dan Negru i-a incantat pe jurati, dar si pe telespectatori cu o interpretare senzationala a piesei „Euphoria”.

Avand ca prima regula diversitatea, preselectiile Next Star au adus in fata juriului unii dintre cei mai talentati copii ai Romaniei.

Printre ei si micuta Ana Stanciulescu, o fetita care in cea de-a treia editie a emisiunii prezentate de Dan Negru i-a incantat pe jurati, dar si pe telespectatori cu o interpretare senzationala a piesei „Euphoria”.

Acesta a fost si momentul in care Ana a fost remarcata de reprezentantii unei scoli private din Bucuresti, care i-au oferit micutei o bursa in valoare de 28.000 de euro.

O noua editie Next Star revine joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1. Si in aceasta saptamana, cei cinci jurati, Lora, Pepe, Maria Carneci, Vasile Muraru si Connect-R vor asista la un spectacol savuros si vor trai alaturi de cei mici cele mai naturale si frumoase emotii, reactii si povesti.

Telespectatorii vor putea descoperi maine seara unii dintre cei mai simpatici copii, intr-o competitie plina de voie buna, dar si de emotie, la finalul careia cel mai carismatic dintre ei va castiga un premiu substantial, de 20.000 de euro.

Nu ratati joi seara, de la 20:30, o noua portie de spectacol savuros, in compania celor mai talentati copii ai Romaniei.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x