Antena Căutare

Vanessa, fetița care a cucerit întreaga România la „Next Star”, a crescut și s-a transformat într-o domnișoară superbă

Talntata Vanessa Marzavan,  fetița de 12 ani care a câştigat „Next Star”, ediţia a doua, în 2013, a devenit o domnișoară superbă.

Talntata Vanessa Marzavan, fetița de 12 ani care a câştigat „Next Star”, ediţia a doua, în 2013, a devenit o domnișoară superbă.

Confundată cu faimoasa Christina Aguilera de România, datorită timbrului ei special, Vanessa își continuă studiile muzicale și, mai mult, cochetează cu modellingul.

Au trecut patru ani de atunci, iar acum Vanessa arată ca un adevărat fotomodel. Eleganța o caraterizează mai mult ca niciodată!


2013, an de poveste pentru Vanesaa

Vanessa a interpretat în finala „Next Star” piesa Christinei Aguilera – „Oh Mother”, cu care a cucerit publicul şi juraţii „Next Star”. Anunţul câştigătoarei „Next Star” a fost făcut de regretatul actor Radu Beligan.

Jurata de la “Next Star” , Alina Eremia, a vizitat o rezervație de țestoase și și-a învins teama de înălțime, în Zanzib... Jurații „Next Star”, puși la grea încercare! Mima muzicală, proba de foc care ar da bătăi şi unui copil talentat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x