Antena Căutare

Vanessa Marzavan, castigatoarea trofeului Next Star: "As dona o parte din bani copiilor de la orfelinate"

Vanessa si-a descoperit talentul muzical din intamplare, cand avea doar sapte ani. Acum, la 12 ani, scena a devenit cea de-a doua casa. Vocea extraordinara si emotia pe care o transmite i-au adus marele trofeu Next Star!

Vanessa si-a descoperit talentul muzical din intamplare, cand avea doar sapte ani. Acum, la 12 ani, scena a devenit cea de-a doua casa. Vocea extraordinara si emotia pe care o transmite i-au adus marele trofeu Next Star!

Vanessa Marzavan s-a nascult la Constanta. Spune despre ea ca este emotiva, desi pe scena de la Next Star a dovedit contrariul.

"Eu sunt o fire mai emotiva. Mi se intampla inainte sa urc pe scena sa ma apuce plansul de emotie. Plang cinci minute acolo, apoi trag aer in piept si ma potolesc.", zice castigatoarea trofeului Next Star.

De mica, mama ei a indrumat-o spre pictura si gimnastica, insa micuta a descoperit muzica si nu si-a mai dorit altceva.

"Facea gimnastica aerobica si pictura la Palatul Copiilor si, dintr-o intamplare, a ajuns sa vada cum se tine o ora de canto. I-a placut si am inscris-o la canto, renuntand apoi la gimnastica si pictura", povesteste mama ei.

La scurt timp, a inceput sa participe la festivaluri, unde a obtinut premii importante. In 2013, la Mamaia Copiilor, a ocupat locul 2, dupa Omar Arnaout.

"Imi place muzica pop, dance. Imi plac piesele ritmate", spune Vanessa. Iar cel mai mare critic al ei este mama. O relatie foarte stransa o are si cu sora ei mai mare, Cristina, in varsta de 25 de ani, care se afla in Mexic.

"Mama nu este genul de persoana care sa ma minta. Adica, daca eu cant prost, ea imi zice mereu ca am cantat prost, nu este genul care sa-mi spuna doar cuvintele pe care as vrea eu uneori sa le aud. Sora mea este ca un talisman norocos pentru mine. De fiecare data cand a fost in sala cu mine la cate un spectacol, am luat un premiu mare".

Chiar daca nu s-a aflat in platou aseara, sora ei i-a tinut noroc si de acolo, din Mexic. Vanessa a castigat marele premiu in valoare de 20.000 de euro. Si ne-a spus si ce va face cu banii.

"I-as da bani surorii mele, pentru ca ii cere mereu mamei si mama ii da, asa as putea sa-i dau si eu macar o data. As si dona o parte din bani copiilor care au nevoie, de la orfelinate, de exemplu. Le-as da si bunicilor mei", spune micuta cantareata.

Ii place muzica, insa, pe viitor, si-ar dori si o cariera in televiziune. Este fana a emisiunii X Factor si "Te cunosc de undeva!", unde si-ar dori sa participe. De asemenea, ne-a dezvaluit ca ar vrea sa fie vecina la Neatza cu Razvan si Dani.

"As vrea sa merg mai mult pe latura artistica. Cantareata sau actrita… Mi-ar placea sa joc in filme, in seriale. Cred ca mi-ar placea sa fiu prezentatoare de stiri, sa prezint o emisiune".

"Imi place ca in sfarsit s-a inventat aceasta emisiune care sa fie si pentru copii. Pentru oameni mari existau emisiuni, dar pentru copii, nu. Ma bucur ca s-a facut una si pentru noi", spune Vanessa despre Next Star.

Final de sezon.Vanessa Marzavan este marea castigatoare de la „Next Star”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x