Antena Căutare

Amedeia si Anisia, gemenele din... Rai care au impresionat juriul!

Cu un tata preot, gemenele din Rai, un sat din judetul Barlad au reusit sa ridice publicul in picioare. Ca sa nu mai vorbim despre juriu, care le-a primit cu o mare de aplauze

Cu un tata preot, gemenele din Rai, un sat din judetul Barlad au reusit sa ridice publicul in picioare. Ca sa nu mai vorbim despre juriu, care le-a primit cu o mare de aplauze.

Cele doua au interpretat celebra piesa a trupei A.S.I.A., "Inima mea", fapt ce a facut ca juriul sa se ridice si sa danseze alaturi de micute.

Membrii juriului nu au crezut ca sunt adevarate, motiv pentru care au urcat pe scena alaturi de micutele moldovence. "Voi veniti de acasa sau dintr-o cutie de bomboane?, le-a intrebat Connect-R.

Cu un timbru frumos, inocente si simpatice foc, Amedeia si Anisia Mereuta l-au facut pe acesta sa-si recunoasca slabiciunea: "Eu sunt terminat! De cand am aflat ca o sa am fetita, caut trasaturile sotiei mele in diferite fete si cred ca asta este varianta."

Lara Fabian ar fi geloasa: Valentin Poenariu a cantat "Je t'aime" si a smuls lacrimi juratilor... Flavius Hosu, un geniu, la 13 ani, care l-a impresionat pe tobosari celebri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x