Antena Căutare

Iustin, tu ești deja o steluță! A învățat să facă beatbox exersând la o damigeană! Un număr de excepție la „Next Star”

Pe scena de la“Next Star” a urcat Iustin, un copil de 11 ani, din Dorohoi, care este pasionat de beatbox.  A dat dovadă de un talent excepțional, deși are o poveste de viață impresionnată și tulburătoare.

Pe scena de la“Next Star” a urcat Iustin Cojocaru, un copil de 11 ani, din Dorohoi, care este pasionat de beatbox. A dat dovadă de un talent excepțional, deși are o poveste de viață impresionnată și tulburătoare.

Greu încercat de soartă și fără posibilități, copilul a învățat această formă de percuție vocală singur, exersând la... damigeană.

“Am folosit o damigeană goală pe care tata a primit-o de la un vecin, ca să țină apa în ea. Așa repet eu acasă, la damigeană”, a spus Iustin.

Impresionat de povestea sa, CRBL, unul dintre cei patru jurați, i-a făcut copilului un cadou neașteptat: un laptop și o șapcă Și i-a acordat prima lecție de beatbox, pe scena de la “Next Star”.

Dacă ți-a plăcut, votează și tu conscurentul printr-un SMS la 1272 (cost 0.6 Euro tva inclus) cu textul „Iustin”, ca să ajungă în finala de popularitate. Câștigătorul va fi anunțat la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Doamne, ce voce și ce apariție „fancy”! Ți se face pielea de găină când o auzi pe Alexia cântând și dansând!... A intrat primul în scenă și a ieșit pe primul loc! Eduard Ungureanu a câștigat a doua ediție a noului sezon „Next Star”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x