Antena Căutare

Micuţa Antonia, o Pucca în miniatură, a urcat pe scenă şi i-a topit pe juraţi. “Tu ai vârsta lu’ Next Star”

Antonia este o fetiţă de patru ani şi jumătate, din judeţul Suceava. Juraţii pur şi simplu s-au topit atunci când a păşit pe scenă. Alina Eremia chiar a părăsit fotoliul de jurat ca să o îmbrăţişeze.

Antonia este o fetiţă de patru ani şi jumătate, din judeţul Suceava. Juraţii pur şi simplu s-au topit atunci când a păşit pe scenă. Alina Eremia chiar a părăsit fotoliul de jurat ca să o îmbrăţişeze.

Toţi au lăudat-o pentru curajul ei de a se prezenta, la o vârstă atât de mică, în faţa a milioane de romani. Pur şi simplu îţi vine să o mănânci!

Şi ce credeţi? Pitica a cântat chiar alături de Uddy. “Aseară ți-am luat basma” a sunat atât de simpatic! Antonia a reuşit să smulgă zâmbete atât juriului, cât şi publicului. La întrebarea lui Dan Negru, „Ce e aia „basma”?, pitica a explicat, fără ezitare: „Este ca o saltea”.

Prezenţa ei la "Next Star" a declanşat o serie de mărturii. Cu ocazia asta, tăticii din juriu şi prezentatorul emisiunii au mărturisit că fetiţele lor se tem să vină la talent show-ul pentru copii

"Eu am o fetiţă de vârsta ta, dar ei îi este frică să vină la "Next Star"". Spune că îi e ruşine să urce pe scenă", îi zice Pepe. "Şi a mea e la fel", adauga prezentatorul Dan Negru. "Alesia mea e mai curajoasă, dar are deja şase ani. N-ar fi făcut asta niciodată la patru ani şi jumătate", adauga CRBL.

Şi ce credeţi? Scumpetea asta de fetiţă a luat verde pe linie!

Dacă ți-a plăcut, votează și tu concurenta printr-un SMS la 1272 (cost 0.6 Euro tva inclus) cu textul „ANTONIA”, ca să ajungă în finala de popularitate. Câștigătorul va fi anunțat la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

“Eşti unul dintre cei mai talentaţi copii”. Parascheva Pintili, interpretarea cristialină care a adus emoţie în platoul ... Together Dance, elemente de gimnastică, contorsionism și dans, într-un show de neuitat. Micuții pirați au invadat scena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x