Antena Căutare

Aoleu, e groasă! Bătaie zdravănă între Nea Mărin și Liviu Vârciu: ”- Să vină Polițiaaa!” ” - Fir-ai al dracului, te prind eu!”

Un război nesfârșit care se lasă cu urme, nu glumă! Pentru că este mușcat, Nea Mărin sare să-l bată pe Liviu, copilul lui adoptiv.

Un război nesfârșit care se lasă cu urme, nu glumă! Pentru că este mușcat, Nea Mărin sare să-l bată pe Liviu, copilul lui adoptiv.

Dansatorul pune mâna pe un bici și începe să-l articuleze pe artist. Atât de tare, încât Liviu urlă din toți plămânii: ”De ce nu se autosesizează Poliția? Te dau în judecată, te las în c**** gol!”

Ei bine, Nea Mărin a pus biciu pe Vârciu după ce acesta l-a pândit și imediat ce nu a fost atent, l-a mușcat. ”L-am mușcat ca să-i scot sângele!”

Vârciu al lui Nea Mărin, un fel de Nică al lui Ion Creangă! Liviu rememorează amintiri din copilărie: "Ce mă mai pu... Cu o Vica Blochina fără sutien, cine să mai ”poftească la muncă”? Peripeții la strânsul laptelui: "Băi, nu mai mulg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x