Antena Căutare

Avea 700 de grame când s-a născut, dar mama l-a abandonat în spital. Copilăria a însemnat pentru Ioan Cosmin Pleșa „supraviețuire în lagăr”

 ”Dacă aș vrea să-mi explirm într-un cuvânt copilăria aș spune supraviețuire”, își începe povestea tristă de viață  Ioan Cosmin Pleșa, un tânăr care a cunoscut din fașă ce înseamnă durerea și singurătatea.

”Dacă aș vrea să-mi explirm într-un cuvânt copilăria aș spune supraviețuire”, își începe povestea tristă de viață Ioan Cosmin Pleșa, un tânăr care a cunoscut din fașă ce înseamnă durerea și singurătatea.

Avea 700 de grame când s-a născut, dar mama l-a abandonat în spital. Copilăria a însemnat pentru Ioan Cosmin Pleșa „supraviețuire în lagăr”, luptă și multă, multă ambiție. Anamaria Prodan, Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, Dan Helciug, coordonați de Nea Marin și simpaticul Liviu Vârciu, toți vor lupta pentru a-i aduce o bucurie lui tânărului orfan.

O poveste despre supraviețuire, lacrimi, dar și dorința unor vedete de ajuta! Vedetele și nea Mărin au bătut la uși foarte multe, iar cea a Palatului Brukenthal s-a deschis pentru Cosmin! Un job de bucătar și un acoperiș deasupra capului: vedetele au reușit o adevărată minune!

Anamaria Prodan, luată la rost de Liviu Vârciu: ”Nu ai cum să te trezești cu părul ăla așa..., dacă dormi cu capul pe pe... La tractor, Măria Sa, Liviu Vârciu! Oana Roman, foc și pară : ”Nu avem o cămașă de forță? Că are probleme săracul”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x