Antena Căutare

De râs cu lacrimi! ”Ferească Dumnezeu! Nea Mărin m-a pus să mulg oile. Și să le strâng căcărezele!”Romică Țociu a avut parte de peripeții la ”Poftiți la muncă”

”Cea mai grea provocare a fost cea în care Nea Mărin m-a pus să mulg oile”, spune Romică Țociu, pe care telespectatorii Antena 1 îl vor vedea luni și marți, pe 5 și 6 decembrie, de la ora 20:30 în edița de Moș Nicolae a emisiunii ”Poftiți la muncă”.

Cea mai grea provocare a fost cea în care Nea Mărin m-a pus să mulg oile”, spune Romică Țociu, pe care telespectatorii Antena 1 îl vor vedea luni și marți, pe 5 și 6 decembrie, de la ora 20:30 în edița de Moș Nicolae a emisiunii ”Poftiți la muncă”.

La cum au povestit toți colegii săi de muncă, Diana Munteanu, Nicolai Tand și Lavinia Pârva că alături de Romică au râs cu lacrimi, telespectatorii ar crede că zilele petrecute la Colibița au fost foarte ușoare pentru artist. Și așa și-a imaginat și el înainte de a se afla în același spațiu cu Nea Mărin.

Însă realitatea a fost alta. ”Cine crede că poate scăpa de cearta cu Nea Mărin se înșală! Chiar dacă faci un lucru bine, el tot îți găsește nod în papură, iar cearta a fost inevitabilă. Lucrul care l-a enervat cel mai tare a fost că m-am coalizat cu Liviu Vârciu, așa că vă imaginați ce a ieșit. Nu vă spun nimic, o să vedeți în emisiune”, adaugă Romică, spunând că Nea Mărin și Liviu sunt două personaje mai tari decât Stan și Bran.

Cât despre provocări, ele nu au fost deloc puține pentru Romică Țociu. ”Nu am strâns căcăreze, nu am spart lemne, n-am împins la căruță, nu am alergat după găini, nu am dezmembrat țarcuri, n-am cărat cu roaba, n-am țesălat ponei până acum”, dar le-a făcut pe toate în această ediție a emisiunii ”Poftiți la muncă”. Ce aventură a avut însă cu poneiul, de care i-a fost foarte frică, este o altă poveste pe care telespectatorii o vor vedea în această ediție a emisiunii ”Poftiți la muncă”.

Diana Munteanu a dat de greu la ”Poftiţi la muncă”!: „N-am cules în viaţa mea măceşe până acum, n-am muls nicio vacă, oa... S-a râs pe săturate! De Moș Nicolae, Chef Nicolai Tand învață să facă brânză la stână, la ”Poftiți la muncă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x