Antena Căutare

Împăcare? Dar de unde! Vârciu și-a luat-o iar de la "tăticuțul"! "Cel mai prost dinozaur de pe planetă este Mărin Onotronus"

Liviu Vârciu și nea Mărin se iau la bătaie. Iar! Zicea cineva că cei doi s-au împăcat și că se iubesc de nu mai pot? Dar de unde atâta dragoste?!  Motivul încăierării: Liviu spune, din nou, pas muncii, nu dorește să muncească, implicit să facă ce-i spune "tăticuțul" lui.

Liviu Vârciu și nea Mărin se iau la bătaie. Iar! Zicea cineva că cei doi s-au împăcat și că se iubesc de nu mai pot? Dar de unde atâta dragoste?! Motivul încăierării: Liviu spune, din nou, pas muncii, nu dorește să muncească, implicit să facă ce-i spune "tăticuțul" lui.

Liviu Vârciu sau Tom Cruise? Cel mai bun spion din "Misiune imposibilă" a ajuns în tabăra lui nea Mărin... S-a lăsat cu frământat! Andreea Bălan și George Burcea fac cozonaci, sub atenta supraveghere a lui Vârciu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x