Antena Căutare

Nea Mărin, păcălit de Liviu Vârciu să se dea cu zorb ball-ul la aproape 60 de ani

Spaima vedetelor, așa cum este cunoscut nea Mărin, își găsește nașul până la urmă, în cadrul show-ului ”Poftiți în vacanță”, difuzat luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1. Cel care se răzbună pentru prima dată pe nea Mărin este nimeni altul decât Liviu Vârciu, despre care spune adesea că este ca și fiul său.

Tabăra lui nea Mărin este locul unde vedetele vin să muncească și să aibă grijă de un grup de copilași ce provin din medii defavorizate, micuți care au parte pentru prima dată în viață de o vacanță. Nea Mărin își păstrează însă și acum renumele de zbir al vedetelor și are grijă, în stilul său caracteristic, ca acestea să ducă la bun sfârșit sarcinile pe care le au.

Cel mai răzvrătit dintre toți participanții este Liviu Vârciu și, de această dată, el vrea să se răzbune pentru toate ”zilele fripte” pe care nea Mărin i le-a făcut de-a lungul timpului. Așa se face că îl convinge să se urce într-un zorb ball, o bilă gonflabilă de care pare că nea Mărin se teme destul de tare.

”L-am păcălit să se urce, i-am zis că trebuie să verifice bila, i-am pus centurile și eu am ieșit. Îl știu prea bine, îi știu reacțiile, de data asta chiar s-a speriat. M-am răzbunat”, spune Liviu Vârciu încântat de isprava sa.

Dar cum nea Mărin nu lasă nimic la voia întâmplării, are grijă și acum ca Liviu Vârciu să-și regrete fapta. Cum va reacționa zbirul vedetelor atunci când este speriat și cum vor reuși vedetele să facă față provocărilor, telespectatorii vor vedea în cadrul show-ului ”Poftiți în vacanță”, difuzat luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

Liviu Vârciu, şocat la “Poftiţi în vacanţã”: “Niciodatã în viaţã nu aş putea sã fac asta”... Diseară, de la ora 20.00, la Antena 1| Liviu Vârciu s-a pregătit în tabăra lui nea Mărin pentru Asia Express: ”Mă menț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x