Antena Căutare

Pepe a trecut la cratiţă pentru copiii din tabăra lui nea Mărin: ”A zis că el gătește tot. E un bucătar desăvârșit”

Unele dintre vedetele concurente au deja copii și au experiență în interacțiunea cu aceștia. Așa se face că Pepe, care este tatăl a două fetițe minunate – Maria și Rosa-  a reușit cu mare ușurință să se apropie de micuții din tabără. Și pentru că l-au emoționat poveștile lor, artistul a decis ca el să le gătească prima masă.

Unele dintre vedetele concurente au deja copii și au experiență în interacțiunea cu aceștia. Așa se face că Pepe, care este tatăl a două fetițe minunate – Maria și Rosa- a reușit cu mare ușurință să se apropie de micuții din tabără. Și pentru că l-au emoționat poveștile lor, artistul a decis ca el să le gătească prima masă.

”Pepe a zis că el gătește tot. Și friptura, și piureul, tot. E un bucătar desăvârșit”, spune nea Mărin evident impresionat de felul cum Pepe le-a gătit copilașilor.

"Hai, Danelo"! Cruduţa a ajuns la coada vacii. A fost târâtă, la propriu, pe cărările unui sat de munte: ”Bine... Cu gândul la fiica lui, Liviu Vârciu izbucnește în lacrimi: "A dormit pe mâna mea și nu m-am mișcat absolut deloc, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x