Antena Căutare

Rezervația de cerbi, o minune a naturii de pe Valea Avrigului! Vedetele au hrănit căprioare.  ”Cerbul ar fi putut să ne ia pe toți în coarne!”

În sfârșit, o probă care e placul tuturor! Rezervația de cerbi, o minune a naturii în centrul Avrigului, a fost ca un magnet pentru Dan Helciug, Anamaria Prodan, Oana Roman și soțul ei Marius Elisei.

În sfârșit, o probă care e placul tuturor! Rezervația de cerbi, o minune a naturii în Avrig, a fost ca un magnet pentru Dan Helciug, Anamaria Prodan, Oana Roman și soțul ei Marius Elisei.

Plecat să-și vadă de inima lui bolnavă tocmai la doctor în Sibiu, Vârciu a pierdut un spectacol al naturii pe care nu ai șansa să îl vezi zi de zi!

Vedetele au hrănit căprioare și au retrăit bucuria copilăriei. ”Cerbul ar fi putut să ne ia pe toți în coarne!”, a spus Anamaria Prodan.

Între timp, cerbii de pe Valea Avrigului atrag sute de turiști în fiecare săptămână. Îi găsiți după ce treceți de drumurile din Avrig, apoi mergeți încă vreo 14 kilometri înspre munte, pe Valea Avrigului, pe o potecă neasfaltată.

”Noi o să schimbăm primarul!”. Lui Vârciu nici nu-i vine să creadă că Oana Roman mânuiește lopata mai ceva ca un grăjdar... Liviu Vârciu: „N-are nimic hodorul! Nea Mărin n-are nici pe dracu'!”. La 59 de ani, se ține mai verde ca „fiul său” de 3...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x