Dave Gahan, solistul de la Depeche Mode, a trecut de patru ori pe lângă moarte ca prin urechile acului. Medicii l-au poreclit „MOTANUL”, pentru că numai o pisică are nouă vieți

 
+11 click pentru
galerie

Despre unii oameni se spune că au nouă vieți! După ce a păcălit de patru ori moartea, după droguri, episoade depresive, ba chiar și o tentativă de suicid, despre Dave Gahan, solistul de la Depeche Mode, am putea jura că are nu nouă, ci ZECE VIEȚI! Chiar dacă nu o dată ne-a îndemnat să ”Enjoy The Silence!”, lui Gahan îi stă cel mai bine în mijlocul scenei, printre zgomote și muzică!

La 55 de ani, Dave Gahan se ține încă verde: are energie cât încape, muzica îi este încă cea mai mare pasiune, are alura unui unui june  și nu o dată a fost surprins de fotojurnaliști practicând sporturi fel de fel.  Ba, chiar acum patru ani a aavut din nou curajul să se încreadă în dragoste și să-și ducă partenera la altar, jurându-i dragoste și credință veșnice.

A păcălit moartea ca o adevărată felină dornică de viață


La 1,80 și 61 de kilograme, Gahan este mai degrabă un „uriaș” aschilambic, conectat parcă la o priză de 220 de milioane de volți! Însă artistul plin de viață a trecut pe lângă moarte ca prin urechile acului de patru ori. După ce „învii” de patru ori, nu mai ești doar un mare vocalist și  show-man, ci şi un adevărat supravieţuitor.

Dependent de heroină, Gahan era să moară de nu mai puţin de patru ori, motiv pentru care paramedicii i-au dat porecla de ”The Cat”. 

De 4XSUPRAVIEȚUITOR!

  • Prima dată...inima era să-l lase chiar pe scenă. Era în 1993, Gahan se „încălzise” nițeluș cu câteva joint-uri mai tari înaintea unui unui concert în New Orleans, care-i puteau fi fatale. A suferit un atac de cord, lăsându-şi colegii de trupă să cânte bis-ul fără el.
  • A doua oară, ... Gahan a vrut el însuși să-și încheie socotelile cu viața. Era în 1995, doi ani de la infarct și  din cauza unei depresii majore, solistul a sfârșit prin a-și tăia venele. 

„A fost cu siguranţă o tentativă de sinucidere”, avea să declare Gahan, „dar a fost şi un strigăt de ajutor. M-am asigurat că vor fi oameni care mă vor găsi în timp util”.

  • A treia oară, ... inima „Uriașului” a încetat să bată timp de două minute. În 1996, pe când se afla într-o cameră de hotel în Los Angeles, Gahan a luat o supradoză de speed, fapt care a făcut ca inima să i se oprească pentru două minute, până când a fost readus la viaţă de paramedici.

„Tot ce am văzut şi am simţit a fost...întuneric complet. Niciodată n-am mai fost într-un loc atât de întunecat. Îmi amintesc foarte bine c-am simţit că tot ce am făcut, a fost greşit”, avea să declare Gahan despre această experiență.

  • A patra oară, ... a fost și mai și: un cancer i-a dat târcoale și mai, mai, să-l doboare! Pe 12 mai 2009, înainte de a urca pe scenă în fața publicului grec, solistul  s-a simţit brusc foarte rău. Într-o primă fază, după ce a fost internat de urgenţă, vocalistul Depeche Mode a fost suspectat de către medicii eleni de gastroenterită. Adevărul era însă mult mai crud! În urma unor analize cu ultrasunete, s-a dovedit însă că avea o tumoare malignă pe vezica biliară, înlăturată ulterior printr-o operaţie chirurgicală. Acest fapt a dus la amânarea mai multor concerte şi la un tratament împotriva cancerului.

Și cu toate că de patru ori moartea nu l-a dovedit, ghionioanele aveau să se țină scai de artist. În timpul unui concert în Bilbao, Spania, pe 9 iulie 2009, vocalistul a suferit o rupede de muşchi la picior. Au urmat mai multe concerte anulate, iar la mai puțin de o  lună de la accident, Gahan a avut probleme serioase cu corzile vocale. Medicii i-au recomandat să-şi odihnească complet vocea și, astfel, mai multe concerte au fost contramandate.
 

Noi așteptăm să-l vedem la Cluj, duminică seara, sănătos tun și dornic de distracție!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti