"Le-am luat şi cerul!". Tricolorul României a apărut, din senin, pe cerul londonez. Imaginile inedite au fost surprinse de un român: "Nu sunt editate. Sunt făcute cu telefonul meu"

 
+3 click pentru
galerie

Este de notorietate faptul că românii sunt împrăştiaţi în toate colţurile lumii. Italia, Spania, Anglia, Grecia, Germania şi lista poate continua. Însă, chiar dacă stau plecaţi printre străini, iubirea de ţară rămâne, dar şi mâhnirea (dar asta este altă poveste).

Important este că nu au uitat de unde se trag şi de fiecare dată când aud pe altcineva vorbind româneşte primesc o bucăţică din locul în care s-au născut şi au copilărit. 

De curând, românii din Londra au avut parte de o mega-surpriză. Pe cer, a apărut tricolorul. Nimic editat, niciun Photoshop. Fotografiile par a fi autentice, după cum afirmă chiar cel care a surprins minunea, pe un grup de Facebook al românilor din Londra: 

"Nu sunt editate. Sunt făcute cu telefonul meu de la muncă. Îmi pare rău că n-am făcut şi video". "Este o minune dumnezeiască!", a comentat cineva.

Şi, după cum ştim, suntem o naţie cu umorul în buzunar. Comentariile ironice, haioase nu au întârziat să apară: "Le-am luat şi cerul. Mare lucru, oricum solul lor era al nostru, acum și cerul", "Sigur românii au ajuns şi pe acolo", "Românii sunt aproape", "Clar au invadat Anglia românii ăştia "

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

mai multe