Antena Căutare

Creştinii ortodocşi sărbătoresc Înălţarea Domnului! „Iisus nu a fost un extraterestru care s-a dus la cer...”

Sărbătoarea este cunoscută la ortodocşi şi ca „Ispasul”, fiind ultima zi în care se pot înroşi ouă până la Paştele viitor.

Sărbătoarea este cunoscută la ortodocşi şi ca „Ispasul”, fiind ultima zi în care se pot înroşi ouă până la Paştele viitor.

În toate bisericile se fac slujbe de pomenire a eroilor, aşa cum se întâmplă de 96 de ani, de când la Înălţarea Domnului se sărbătoreşte şi Ziua Eroilor.

Înălțarea Domnului este prăznuită la 40 de zile după Înviere.

Astăzi se înroșesc ouă și se face cozonac sau pască. Invitat la emisiunea „Prietenii de la 11”, părintele Visarion Alexa a vorbit mai multe despre acest subiect.

„Iisus nu a fost un extraterestru care s-a dus la cer...”, a explicat părintele făcând referire la credința scientologică.

Părintele vine des la emisiune pentru a da pilde pentru suflet, dar și pentru a deschide inima și mintea creștinilor. La un moment dat, acesta a vorbit despre sfințirea mașinilor: "Omul deschide capota și zice, "dați pe motor, părinte!" Dar crezi că Hristos nu poate străbate doi milimetri de tablă?"

Urmărește clipul video ca să afli mai multe detalii.

Florin Răducioiu face mărturisiri sincere la „Prietenii de la 11”! „Hagi este singurul din ţară care...”... Ristei s-a enervat și s-a apucat de curățat cartofi chiar în timpul emisiunii! Și a ieșit show de zile mari!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x