Antena Căutare

Florin Morariu, românul erou din Londra, a rămas cu traume severe: "Am văzut cum un om era înjunghiat în faţa mea.. a trebuie să urmez un tratament post-traumatic"

El este Florin Morariu, românul care salvat cel puţin douăzeci de vieţi în timpul atacului terorist de la Londra. A oferit adăpost victimelor şi nu a rămas indiferent: s-a înarmat cu două lăzi de pâine şi a pornit în căutarea  atacatorilor.

El este Florin Morariu, românul care salvat cel puţin douăzeci de vieţi în timpul atacului terorist de la Londra. A oferit adăpost victimelor şi nu a rămas indiferent: s-a înarmat cu două lăzi de pâine şi a pornit în căutarea atacatorilor. Supranumit "eroul cu făcăleţ de la Londra", a fost decorat de Regina Marii Britanii, pentru faptele de care a dat dovadă.

El a vorbit cu echipa de la Prietenii despre momentele de groază prin care a trecut şi efectele pe care le-au avut asupra psihicului său:

„Nu am să uit niciodată. Pentru mine, acele momente au fost o traumă, am urmat şi un tratament post-traumatic.”

Eşti părinte şi vrei să împărtăşeşti altora păţaniile de acasă? Ruxandra Luca ne explică ce înseamnă să fii influencer î... Mădălin Voicu, un tată mândru și împlinit: "Ea este lucrarea mea de doctorat!" Fiica lui, Ioana, a studiat vio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x