Antena Căutare

Au apus vremurile de altădată! Irinel Columbeanu este luat la întrebări de Ramona. Miliardarul de la Izvorani circulă cu metroul?

Ramona, reporterul monden de la ,,Prietenii de la 11", l-a luat la întrebări pe Irinel Columbeanu! Miliardarul s-a descurcat excelent! 

Ramona, reporterul monden de la ,,Prietenii de la 11", l-a luat la întrebări pe Irinel Columbeanu! Miliardarul s-a descurcat excelent!

A făcut furori cu viaţa luxoasă de la Izvorani, a avut relații tumultoase cu Romanița Iovan, celebra creatoare de modă, cu Ana Lesko și cu fotomodelul Monica Gabor, care i-a dăruit și o fetiță și, în prezent, este un tată devotat. Irinel Columbeanu este divorţat de şase ani, dar încă se fereşte să aibă o relaţie serioasă.

Întrebat, în urmă cu un an, dacă vrea să-şi refacă viaţa, Irinel Columbeanu a spus că: „Eu zic că o familie poate fi fericită şi în acest mod un pic mai diferit. Eu nu am ce să refac, că nu s-a distrus nimic. Plus că nu vreau să mă reîntorc la aceleaşi probleme, că e şi şansa asta. Încercări mai fac… (…) Dar eu nu caut nici tinereţe, nici bătrâneţe… Dar nu m-am plafonat!”.

Despărţit de mama fetiţei sale din 2011, afaceristul susţine că nu e uşor pentru un părinte singur să-şi refacă viaţa. „Nu e nimic planificat. Dacă e ceva să se întâmple se întâmplă. (…) Irina nu m-a întrebat până acum, dar pot să vă spun că nu este uşor.”

Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre sarcină, la ”Prietenii de la 11”: ”Sper să mă ajute și organismul, nu pot controla c... ,,E greu fără Stela!”. Alexandru Arșinel, după ce și-a pierdut jumătatea din suflet: ,,Încă nu cred că nu mai este print...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x