Antena Căutare

Cum slăbește Paula Chirilă după Sărbători! Mărturisiri neașteptate făcute de Paula Chirilă: ”Le-am încercat pe pielea mea și funcționează!”

Sărbătorile de iarnă și-au lăsat amprente asupra Paulei Chirilă, care a recunoscut, la ”Prietenii de la 11”, că s-a îngrășat.

Sărbătorile de iarnă și-au lăsat amprente asupra Paulei Chirilă, care a recunoscut, la ”Prietenii de la 11”, că s-a îngrășat în vacanță.

Astfel, în cadrul emisiunii de la Antena 1, aceasta a mărturisit că s-a înfruptat din preparatele delicioase, iar acum a ales să topească kilogramele în saloanele de înfrumusețare.

”Ca toată lumea, eu sunt pofticioasă. Am mâncat de toate de Sărbători. Procedura asta slăbește localizat, se pierd 3-5 cm pe ședință, care se face o dată pe săptămână.”, a povestit Paula Chirilă.

”Dacă nu l-ai făcut pe ăsta, nu ai făcut nimic. Toate procedurile duc la rezultate foarte bune, le-am încercat pe pielea mea și știu că funcționează.”, a mai precizat Paula Chirilă.

Detalii despre procedurile pe care le urmează Paula Chirilă, află urmărind clipul de mai sus!

Florin Ristei, mărturisiri neașteptate după vacanța din SUA: ”Nu am dormit toată noaptea. Aveam o durere...!”... Nu se mai ascunde deloc! Saveta Bogdan, intervenție acid hialuronic, la 73 de ani: ”Da, am făcut. E adevărat!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x