Antena Căutare

CRBL, față în față cu balerinele din concurs: juratul a primit o pedeapsă zdravănă

O concurentă a reuşit să o transforme pe Monica Petrică în cel mai exigent membru al juriului. Balerina noastră l-a pedepsit pe CRBL pentru că nu a apreciat din prima talentul tinerei care îi poate călca pe urme.

O concurentă a reuşit să o transforme pe Monica Petrică în cel mai exigent membru al juriului. Balerina noastră l-a pedepsit pe CRBL pentru că nu a apreciat din prima talentul Sofiei Sitaru, care îi poate călca pe urme.

Dansatoarea a venit pregătită să danseze pe o variaţie din baletul "Baiadera", iar mişcările ei i-au impresionat pe Monica Petrică şi Connect-R. Numai CRBL nu s-a lăsat convins din prima.

Monica l-a trimis pe colegul de juriu direct pe scenă, lângă balerina alături de care a fost supus şi unui exerciţiu. Cei doi au făcut împreună un arabesque, una dintre cele mai cunoscute mişcări de balet.

“Nu sunt aşa rău precum par, dar Monica a început să mă enerveze foarte tare, pentru că ştie prea multe despre balet”, şi-a justificat artistul gestul de a-i acorda steluţa roşie.

După ce a văzut că baletul nu este tocmai floare la ureche, CRBL i-a acordatul steluţa galbenă pe care o merita.

Numai că CRBL nu s-a învăţat minte şi a mai acordat o steluţă roşie unui greup de balerine, Motiv pentru care Monica i-a atras din nou atenţia.

Juratului i s-a oferit încă o şansă, cu grupul de "lebăduţe", iar de această dată a ochit mai bine talentul şi le-a acordat o steluţă galbenă.

Păpuşile au prins viață pe ringul de dans: Alina și Ștefan, marioneta și păpușarul... Și mâine e o zi... bună de repetiții: Adrian Petre, întors din drum de lipsa de experiență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x