Antena Căutare

Dansul iubirii naşte pasiuni: "Aveam nevoie de voi pe scena România Dansează"

El şi ea sunt doi la număr, însă alături le stau o mare de prieteni care îi susţin în ceea ce se numeşte pasiunea vieţii lor: dansul!

El şi ea sunt doi la număr, însă alături le stau o mare de prieteni care îi susţin în ceea ce se numeşte pasiunea vieţii lor: dansul!

Georgiana şi Constantin se cunosc de nouă ani, iar împreună dansează de opt. El a fost obligat de părinţi, la patru ani să facă dans, apoi ce să vezi, i-a plăcut şi a continuat. Se antrenează o oră şi jumătate în fiecare zi în cursul săptămânii, la ei acasă, la Râmnicu Vâlcea şi, în fiecare weekend, o zi, vin la Bucureşti unde se antrenează câte patru ore cu coregraful. Ei îi place mult rumba iar lui jive.

Povestea lor sună cam aşa: Se au ca prietenii, nu formează un cuplu în viaţa reală (pentru cei care se întreabă) şi la început se certau crunt la antrenamente. Din cauza asta, s-au despărţit în prima jumătate a lui 2010 pentru trei luni. Constantin a făcut pasul spre împăcare .

În cei opt ani de când sunt o pereche în ale dansului au fost la multe concursuri internaţionale în Austria, Spania, Ungaria şi Bulgaria. Au obţinut şi premii! Astăzi au venit la "România Dansează" cu un moment de rumba.

Puşi pe fapte mari, aşa cum au păsit pe scenă, nu aveau cum să nu cucerească juriul! Adjudecat! Puteţi trece pe lista încă trei susţinători: CRBL, Connect-R şi Monica! Plus o ţară întreagă!

Mici, dar voinici: Alex și Bogdan au breakdance-ul în sânge... Jai Ho: Fetițele din trupa Unikgym ne-au adus India mai aproape și au luat toate steluțele aurii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x