Antena Căutare

I se spune Bestia şi a învăţat să danseze de la televizor. "Înălţimea Voastră, sărut mâinile!"

Are şase ani (pe cuvânt vă spunem!), s-a născut în Bucureşti şi este un copil adorabil. A venit la "România Dansează" pentru a arăta lumii întregi ce poate ea în materie de dans.

Are şase ani (pe cuvânt vă spunem!), s-a născut în Bucureşti şi este un copil adorabil. A venit la "România Dansează" pentru a arăta lumii întregi ce poate ea în materie de dans. Şi vă mai spunem ceva... Aşa un optimism, noi n-am mai întâlnit!

"Atunci când aud muzică, îmi vine să dansez, acasă, pe stradă, oriunde şi oricând. Cred că o să câştig trofeul", spune Andreea.

Fără inhibiţii, cu mâinile în buzunare şi cu o şapcă pe cap, ANDREEA a păşit pe scenă cu ATITUDINE! I-a făcut pe juraţi să râdă cu pofta. De ce? Pentru că ei, la şase ani, i se spune "bestia"! Sigur şi-au închipuit ei ce avea să urmeze!

A dansat streetdance. Nişte mişcări şi o siguranţă de sineee... "Dacă veneam şi eu să concurez la România Dansează şi ar fi trebuit să intru după tine, plecam acasă", au fost cuvintele lui Connect-R.

A luat cele trei steluţe aurii şi ne-a lăsat pe toţi muţi de uimire. Doamne, dar CE COPIL!

Ce feţe au făcut juraţii! Salsa cu "chip de mort", ăsta DA spectacol!... Evantaie, culori şi sincronizare ca la carte: Ele sunt fetele zglobii care au "X-tazy(at) juriul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x