Antena Căutare

Tatuată și extrem de talentată: Luana Chebeleu, balerina nonconformistă croită pentru succes

Luana Chebeleu dansează de când era copil, iar visul ei este să nu se oprească niciodată. Are 19 ani, vine din Oradea şi şi-a sacrificat copilăria pentru pasiunea ei.

Luana Chebeleu dansează de când era copil, iar visul ei este să nu se oprească niciodată. Are 19 ani, vine din Oradea şi şi-a sacrificat copilăria pentru pasiunea ei.

În copilărie, era foarte energică, aşa că mama ei a dus-o la cursuri de gimnastică ritmică, la numai patru ani. Luana a trecut, treptat, în lumea dansului.

S-a dedicat trup şi suflet dansului, aşa că ajunsese să petreacă mai multe ore la sală decât acasă. Dansatoarea noastră a povestit că stătea mai mult timp alături de antrenoarea ei, care a însoţit-o la concurs, decât cu propria mamaă.

Pasiunea pentru dans şi-a pus amprenta, la propriu, şi pe trupul ei. Luana este o dansatorea gingaşă, dar are o doză frumoasă de rebeliune, căci şi-a făcut două tatuaje. Unul dintre ele reprezintă o balerină, iar celălalt simbolizează iubirea ei infinită pentru dans.

Interpretarea de la "România dansează" i-a fermecat pe membrii juriului. "N-am crezut că o să dansezi atât de bine. Nu sunt un specialist în balet sau dans contemporan, dar ochiul meu a văzut foarte multe elemente dificile. Abia aştept să văd ce ne oferi data viitoare", a lăudat-o CRBL.

Nici Connect-R nu a fost mai zgârgit cu aprecierile: "După părerea mea, mai avem un finalist. Felicitările mele".

Din Moldova se ajunge REPEDE la ROMÂNIA DANSEAZĂ!... Dansul din club nu se potrivește cu cel din fața juriului: Dănuț Țuțurlan, ignorat de steluțele aurii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x