Antena Căutare

Marcel Conțulescu și-a transformat idolul în cel mai mare fan al său

Marcel Conțulescu sau Marcus, așa cum se prezintă el, a fost inspirat de CRBL să se apuce de breakdance, iar acum a venit să-i demonstreze de ce este în stare.

Marcel Conțulescu sau Marcus, așa cum se prezintă el, a fost inspirat de CRBL și trupa SIMPLU să se apuce de breakdance, iar acum a venit să-i demonstreze de ce este în stare.

Tânărul din Republica Moldova nu a fost susținut de părinții lui, care nu i-au înțeles pasiunea pentru dans pe care o are de la 13 ani. Dansa în curte, pentru că nu avea voie să dărâme lucrurile din casă, însă a reușit să facă performanță.

”Părerea lui CRBL o să conteze foarte mult pentru mine”, a spus Marcel înainte să apară în fața juraților.

Așa cum spera, CRBL a fost uimit de prestația lui: ”Sunt foarte mândru de tine. Ai înțeles despre ce-i vorba. Părinții tăi ar trebui să închidă gura. Ești foarte talentat”.

Și Connect-R a fost pur și simplu impresionat de dansul lui: ”Eu nu știu dacă tu realizezi ce ai făcut și cum s-a văzut. Pentru mine nu ești un dansator, ești un artist. Aș plăti bilet să merg la un spectacol de-al tău”.

Monica Petrică, la capătul răbdării: ”Felul cum stai în poante este execrabil”... Sfaturi de amor de la Connect-R: ”Mai dă-te-n dragostea mea”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x