Antena Căutare

Connect-R a părăsit masa juriului!!! Pentru a deveni tătic!

În prima ediţie din acest sezon, nu concurenţii au fost cei mai emoţionaţi, ci chiar Connect-R. Juratul emisiunii a fost surprins să afle că soţia lui naşte în timp ce el este la filmări.

Un mesaj de la soacra artistului a oprit toate înregistrările. „Naşte nevastă-mea. Eram sigur că se întâmplă aşa”, a spus Connect-R şi dus a fost.

A ţâşnit de la masa juraţilor direct spre maternitate, iar CRBL i-a fost alături tot drumul. Connect-R i-a fost alături soţiei sale la venirea pe lume a fiicei lor, Maya. S-a întors repede pe platoruile de filmare şi i-a mărturisit lui CRBL că a reuşit să-şi păstreze calmul, dar numai până când şi-a atins fetiţa pentru prima oară.

„Nouă luni de zile am stat cu sufletul la gură. N-am avut nicio avere până acum. Am o fetiţă frumoasă şi sănătoasă”, a spus Connect-R despre minunea în jurul căreia se roteşte acum toată viaţa lui.

Proaspătul tătic a primit un cadou inedit din partea colegului CRBL, care are deja experienă ca părinte. Acesta i-a dăruit un ceas deşteptător. „Îţi dăduiesc acest ceas deşteptător ca de la un tătic pentru un tătic. Doar gălăgia acestui ceas te va putea trezi după vreo două nopţi în care o să dormi doar o oră. Nici alarma de la telefon nu ai să o mai auzi. Să vezi atunci cum te simţi”, i-a spus colegului de juriu.

Timeea Kis face performanță într-o lume a băieților și l-a uimit pe CRBL: ”Eşti prima fată pe care o văd dansând aşa”... Suferă de poliartrită, dar dansează ca şi cum boala nu ar exista: „Au fost momente în care nu puteam deschide un capac d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x