Antena Căutare

Romania Danseaza: Juratul CRBL e incurajat de sotia sa, Elena! Cum crezi ca ar judeca artistul acest dans? (VIDEO)

CRBL (Eduard Mihai Andreianu) a postat pe pagina sa de Facebook o frumoasa fotografie cu el si sotia sa, coregrafa Elena Vascu. Cei doi s-au casatorit in 2008 si sunt fericitii parinti ai unei fetite, iar CRBL face parte din juriului "Romania Danseaza", show ce va debuta la Antena 1 duminica, 17 martie.

CRBL (Eduard Mihai Andreianu) a postat pe pagina personala de Facebook o frumoasa fotografie cu el si sotia sa, coregrafa Elena Vascu. Cei doi s-au casatorit in 2008 si sunt fericitii parinti ai unei fetite, iar CRBL face parte din juriului "Romania Danseaza", show ce va debuta la Antena 1 duminica, 17 martie.

Balerina Monica Petrica, cantaretul CRBL si actorul Mihai Bendeac sunt juratii celui mai fresh format de televiziune dedicat dansului. “Romania Danseaza” are la baza formatul “Got To Dance”, program lansat in 2009, in Marea Britanie, care a ajuns deja la sezonul patru.

Succesul acestui talent – show se bazeaza pe emotii, senzatii, trairi toate transmise de oameni obisnuiti prin intermediul dansului.

Daca CRBL si Monica Petrica vor juriza strict din punctul de vedere al coregrafiei, ritmului, muzicii si al stilului, Mihai Bendeac isi va asuma rolul spectatorului avizat, care nu are studii de specialitate in domeniu.

Fiind cel mai popular format international de dans, „Romania danseaza” are ca prima regula diversitatea, astfel ca pe micile ecrane vom vedea oameni de toate varstele si toate stilurile de dans posibile.

Si, daca tot am amintit de CRBL, tu cum crezi ca ar juriza dansul haios de mai sus?

Nu pierde dansuri adevarate, dar si unele poate mai putin interesante, insa realizate cu daruire si pasiune, in aceasta duminica (17 martie), doar la Antena 1!

Monica Petrica: "M-a incintat ideea de a trece de cealalta parte a scenei, o premiera pentru mine!"... Mihai Bendeac, cerut in casatorie de 21 de fete la „Romania Danseaza”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x