Antena Căutare

Va asteptam la Cluj Arena azi si maine de la ora 10:00!

Dragilor, ne-a facut o deosebita placere sa intilnim atitia si atitia oameni talentati la Timisoara si facem o plecaciune in fata celor care au venit la hotelul Boavista sa-si demonstreze talentul.

Ne mutam acum intr-un alt loc drag nou, astfel ca pe 29 si 30 ianuarie asteptam la Cluj Napoca, in locatia Cluj Arena - de la ora 10:00, alti oameni frumosi a caror pasiune este dansul! Pentru ca, nu-i asa?, Romania danseaza! Ramineti cu noi, vom reveni cu amanunte!

Va veti putea intilni si la Cluj cu simpaticul prezentator al showului: Jorge. La Timisoara, el a castigat un pariu cu echipa Romania danseaza. A reusit sa danseze pe strada in 5 minute cu 5 doamne, fiind refuzat o singura data! Spre surprinderea unei florarese haioase care a exclamat: "Cum, il refuzati pe Jorge?" :)). De altfel, Jorge starneste doua reactii: pustoaicele cer sa faca poze, iar doamnelor le infloreste zimbetul larg pe fata cind il vad! :))

A doua zi de preselectii de la Timisoara! Romania danseaza! Vezi super galerie foto!... Jurnal de Cluj! Azi ne intilnim din nou: ora 10:00 la Cluj Arena!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x