Actriţa Sarah Jessica Parker, în genunchi în faţa Nadiei Comăneci la Globurile de Aur. Românca a fost din nou "ZEIŢĂ": "În numele tuturor americanilor îţi spun "Mulţumesc!"!"

 
+6 click pentru
galerie

Deşi au trecut peste patru decenii de la Jocurile Olimpice de la Montreal, Nadia Comăneci îşi păstrează statutul de zeiţă. Românca a făcut senzație la Globurile de Aur, mulţi dintre actorii renumiți înclinându-se în fața sportivei de la Onești și au vrut să se fotografieze alături de legenda gimnasticii mondiale

După Jocurile Olimpice din 1976, când o prestaţie perfectă i-a adus prima notă de 10 din istoria gimnasticii, Nadia rămâne Zeiţa de la Montreal şi a avut parte de un moment măgulitor când a întâlnit-o pe Sarah Jessica Parker.

Cunoscută pentru rolul său din serialul “Sex and The City”, actriţa a surprins pe toată lumea cu o plecăciune în faţa Nadiei chiar pe covorul roşu.

“O, Doamne! Nu cred că există o imagine mai reprezentativă a deceniului acela decât faptul că te-am văzut pe tine. Acea față perfectă și frumoasă din care nu răzbătea nimic. Erai perfectă. În numele tuturor americanilor care nu au ocazia să spună asta: Mulțumesc! E o plăcere să te cunosc”, a spus Sarah.

Nadia Comăneci a venit însoţită la acest eveniment - organizat la hotelul The Beverly Hilton - de soţul ei, gimnastul american Bart Conner.

VIDEO-UL CU MOMENTUL ÎL PUTEŢI VEDEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

mai multe