Video! Primele imagini cu Andrei, băieţelul Octaviei Geamănu. Marian Ionescu: "Viaţa e mai frumoasă de când s-a născut el"

 

De aproape două luni, de când a venit pe lume, Andrei a umplut de bucurie casa Octaviei Geamănu şi a soţului ei, Marian Ionescu. Cei doi sunt fericiţi că au un copil frumos şi sănătos, pe care îl vor creştina luna viitoare

Fericirea pluteşte în aer în casa Octaviei şi a lui Marian Ionescu. Din povestea de iubire pe care o trăiesc de nouă ani, face parte acum şi Andrei. E un bebeluş cu personalitate şi nici că se dă trezit pentru primul interviu din viaţa lui.

Cei doi profită de momentul de linişte ca să ne spună cum le-a schimbat viaţa apariţia lui Andrei. "O parte din ea ti-o cam schimba. Parca-i mai frumoasa, parca-i mai implinita si capata sens. Mi-am dorit un copil foarte mult", a spus Marian. 

Andrei are doar şapte săptămâni. Suficient însă cât să le creeze părinţilor noi tabieturi. Dimineaţa, tatăl şi fiul stau de vorbă la fereastră. De cântat, i-a cântat o singură dată, recunoaşte liderul formaţiei Direcţia 5.

Tatăl şi fiul sunt nedespărţiţi din primele minute de viaţă ale lui Andrei. Octaviei, în schimb, i-a fost teamă la început chiar şi să-l ţină în braţe.

Pe 31 ianuarie, vor împlini doi ani de când s-au căsătorit. Vor face sărbătoare dublă la mijlocul lunii viitoare, când e programat botezul.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe