Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 13 din 2 septembrie 2022. Luis Gabriel, show de zile mari în platoul emisiunii. De unde a sărit

Luis Gabriel, cântărețul celebrei piese „Toate Diamantele” a deschis ediția din această seară cu o energie debordantă. A cântat, a dansat, a sărit și a făcut o nouă strofă, pe loc, pentru hit-ul lui.

Splash! Vedete la apă, episodul 13 din 2 septembrie 2022. Luis Gabriel, show de zile mari în platoul emisiunii. De unde a sărit Galerie
Luis Gabriel, cântărețul celebrei piese „Toate Diamantele” a deschis ediția din această seară cu o energie debordantă. A cântat, a dansat, a sărit și a făcut o nouă strofă, pe loc, pentru hit-ul lui. | Antena 1

„Toate diamantele” a răsunat din nou în platoul emisiunii Splash! Vedete la apă. Dar de data aceasta pentru că Luis Gabriel, cântărețul hit-ului a acceptat provocarea de a „intra la apă”. El a făcut show atât cu muzica sa, cât și cu săritura.

Splash! Vedete la apă, episodul 13 din 2 septembrie 2022. Cu ce s-a ocupat Luis Gabriel înainte de a deveni cântăreț

Luis Gabriel a devenit cunoscut de toată lumea odată cu lansarea piesei „Toate Diamantele”, alături de Ionuț Cercel. Lansată în 2020, aceasta a devenit rapid hit și acum, nu lipsește de la nicio petrecere.

„Toate Diamantele” s-a auzit și peste hotare și nu putea să lipsească din platoul emisiunii, unde Luis Gabriel a făcut show pe cea mai cunoscută melodie a lui. Prezentatorii, dar și jurații au renunțat la inhibuții și au ieșit la dans. Nimeni nu a mai putut sta jos, iar Monica Bîrlădeanu și Nea Mărin și-au scos la înaintare cele mai tari mișcări.

Cu toate acestea, deși cântărețul a devenit cunoscut în urmă cu doi ani, el vine dintr-o cu totul alt domeniu și nu multă lume știe cu ce s-a ocupat el înainte de a face muzică.

„Am jucat fotbal 12 ani”, a dezvăluit Luis Gabriel la Splash! Vedete la apă. „Am jucat în Franța o perioadă, am ajuns în România, am jucat în Liga a III-a, după care a venit pandemia și fix în pandemie m-am mutat cu Ionuț Cercel, pentru că este soțul surorii mele Am stat cu ei în casă, am început să cânt, el m-a auzit că pot și a decis să îmi facă o piesă”, a mai povestit cântărețul hit-ului.

Splash! Vedete la apă, episodul 13 din 2 septembrie 2022. Luis Gabriel a sărit de la 10 metri și a cântat la rece „Toate Diamanatele”

Deși s-a distrat la antrenamente și a fost cel care a întreținut atmosfera, Luis Gabriel și-a luat rolul foarte în serios și a muncit pentru o săritură ca la carte.

După ce a dansat, alături de Ramona Olaru, pe platforma de 5 metri, a fugit direct la 10 de unde a făcut o săritură nu foarte reușită, dar curajoasă.

„Controlează-l dacă și-a spart diamantele”, i-a spus Nea Mărin lui Răzvan Fodor, după săritura cântărețului.

Cum era de așteptat, Luis Gabriel nu a plecat de la jurizare până nu a cântat câteva versuri din celebra piesă.

Iulia Albu s-a declarat surprinsă de săritura lui, iar Nea Mărin l-a întrebat să facă, la comandă, strofa a treia a piesei „Toate Diamantele”.

Luis Gabriel s-a confromat și a început să îi cânte imediat: „Mai bem u pahar de vin/ Cu toții cu Nea Mărin/ Să v-audă pământu/ Cu doamna Iulia Albu”.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 13 din 2 septembrie 2022. Monica Bîrlădeanu și Iulia Albu au impresionat cu rafinamentul... Splash! Vedete la apă, episodul 13 din 2 septembrie 2022. Ștefania Costache „Lolrelai”, apariție de senzație. A refuzat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x