Antena Căutare

Stand-Up Revolution sezonul 2, 14 octombrie 2022. Loredana a făcut o adevărată „petrecere a burlacilor” pentru Costel

Loredana a fost invitată specială în ediția de pe 14 octombrie 2022 de Stand-Up Revolution. Artista a început cu un moment de stand-Up și a continuat cu unul de juzică și dans, spre îcântarea juraților.

Loredana la SUR Galerie
Loredana a făcut un super show la Stand-Up Revolution sezonul 2 | Antena 1

De cum a intrat în scenă, Loredana a fost întâmpiantă cu ropote de aplauze. Bineînțeles că jurații Vio, Teo, Costel, Dan Badea și Maria Popovici nu puteau vedea cine a intrat în scenă, dar judecând după reacția fanilor, aceștia și-au putut da seama că este vorba despre o apariție de zile mari: „Dar ce se întâmplă în sală?”, a întrebat Dan Badea când a auzit că mulțimea era în delir.

Loredana avea vocea distorsionată cu ajutorul unui aparat, motiv pentru care jurații nu au recunoscut-o când a început să-și facă momentul de Stand-Up.

Citește și: Stand-Up Revolution sezon 2. Maria Popovici i-a luat la roast pe jurații Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cum i-a surprins la final

Loredana, invitată la Stand-Up Revolution. Cum a răspuns la întrebarea „De câți bărbați ai nevoie să schimbi un bec?”

Loredana a făcut un roast la adresa bărbaților din ziua de azi:

„Bărbații adevărați n-au știut ce este frica. Acum se tem dacă aud un singur cuvânt: „acasă”. Mai ales dacă acasă este însoțit de cuvintele treci imediat. Ce s-a întâmplat cu bărbații? Unde sunt bărbații adevărați cu păr pe piept, pe față. Toți s-au epilat definitiv”, a spus Loredana, în timp ce jurații încercau să voteze pentru a coborî panoul.

În cele din urmă Loredana a creut ca panoul să fie coborât, pentru a-și continua numărul de Stand-Up în fața juraților, fără ca vocea să-i mai fie schimbată.

„Unde sunt instalatorii? De câți bărbați e nevoie să schimbi un be? De toți și de o femeie. Am venit să spun că bărbații sunt pe cale de dispariție și că în curând fondul tuturor problemelor dintr-o relație va fi fondul de ten. Amin”, sunt câteva dintre cuvintele Loredanei, spuse pe scena Stand-Up Revolution.

Jurații au fost extem de încântați când au văzut cine se afla pe scenă.

Citește și: Un concurent de la Stand-Up Revolution provoacă discuții aprinse între jurați „Eu inventez reguli sau Costel inventează reguli?!“

Loredana, show senzual la masa juriului Stand-Up Revolution sezonul 2. Cum a reacționat Costel

După Stand-Up a urmat muzică și dans. Loredana i-a încântat pe jurați cu un colaj cu piese celebre. Artista s-a apropiat de mas ajuriului și a interpretat piesa „Sunt femeia ta”, pe car ei-a dedicat-o lui Costel.

Mișcările senzuale ale Loredanei i-au impresionat pe toți, iar la final, juratul Costel a găsit un fir de păr blond pe masa juriului și l-a păstrat amintire.

Jurații i-au spos Loredanei că al lor coleg Costel se „însoară sâmbătă”, deci spectacolul făcut de Loredana a fost ca o petrecere a burlailor pentru el: „Cine a mai avut așa ceva la petrecerea burlacilor? Am dansat, am cântat”, a spus Dan Badea. „În visele lui cele mai frumoase nu cred că a visat așa ceva”, a completat acesta.

Loredana a făcut un show memorabil în platoul emisiunii Stand-Up Revolution.

Nu este prima dată când Costel are parte de surprize pe scena Stand-Up Revolution. În ediția de pe 7 octombrie a show-ului George Tănase l-a imitat perfect pe jurat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 2 din Stand-Up Revolution

Cel de-al doilea sezon Stand-Up Revolution de la Antena 1 vine cu o mulţime de surprize, inclusiv la masa juriului. După ce Maria Popovici li s-a alăturat lui Teo, Vio, Costel şi Dan Badea în jurizarea momentelor de stand-up, în acest sezon, jurații vor intra la votul publicului și, la final, cel care va obține cel mai mic punctaj, va părăsi masa juriului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de temerarii stand-up-ului românesc și vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Urmărește sezonul 2 din Stand-Up Revolution integral pe AntenaPlay.

George Robu, Cristi Pulhac, Ioana State și Amalia Bellantoni vin la Stand-Up Revolution. Cine luptă pentru marele premiu... Stand-Up Revolution sezonul 2, 14 octombrie 2022. Cristi Pulhac a „driblat” glume. Ioana State, număr de excepție de aut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x