Te Cunosc de Undeva

In fiecare sambata, la Antena 1

Andreea Bălan se căsătoreşte azi pe o plajă din Los Angeles! Primele imagini cu rochia de mireasă a juratei "Te cunosc de undeva!"

 

Andreea Bălan va spune "Da", pe o plajă din Los Angeles. George, tatăl copilului ei, visează din copilărie să se căsătorească în această locație

"Când eram mici, amândoi, fiecare în colțul lui al țării, ne uitam la acel serial, Sunset Beach, și eram înnebuniți după el. El, la vremea respectivă, avea 10 ani. La un moment dat a spus <<Eu într-o zi o să ajung acolo>> și stătea și se imagină cum o să ajungă și o să vadă acel ponton. Și uite că a crescut între timp, m-a cunoscut pe mine, iar eu mergând în ultimii 5 ani foarte des în America... când a fost ziua lui, pe 16 ianuarie, i-am făcut o surpriză și uite vă vom face ceremonia acolo", a declarat Andreea Bălan, pentru Antena Stars.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/mJ7LTV,  la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe