Antena Căutare

Andrei Aradits, aşa cum nu l-ai mai văzut: Care este secretul relaţiei sale? "Căsnicia e reușită atunci când realizezi că cineva e mai important decât tine"

Actor, om de televiziune, familist convins, tată şi soţ iubitor, jurat la "Te cunosc de undeva". Andrei Aradits şi familia sa, aşa cum nu au mai fost văzuţi până acum...

Actor, om de televiziune, familist convins, tată şi soţ iubitor, jurat la "Te cunosc de undeva". Andrei Aradits şi familia sa, aşa cum nu au mai fost văzuţi până acum...

Andrei Aradits are o căsnicie frumoasă cu Andreea, femeia care l-a făcut să spună "DA" fără să stea pe gânduri. Dar care e secretul relaţiei lor?

Cum v-aţi cunoscut?


Andrei: Ne-am cunoscut în urmă cu 12 ani, la serialul În familie, pe același platou pe care acum filmăm Te cunosc de undeva... Ea lucra la producție. Însă nu aveam curaj să fac primul pas, deși îmi făceam des de lucru prin biroul unde lucra ea. Până într-o seară, când mă trezesc cu un mesaj de la ea pe telefonul mobil, care suna cam așa: „Do do you believe in love at first sight or should I walk by again?“ (n. ed.: „Crezi în dragoste la prima vedere sau trebuie să mai trec o dată prin fața ta?“.) Am zis: „Mm, hai să mă duc. Ceva, ceva tot o ieși în seara asta“.


Andreea: Și de-atunci am rămas împreună. Începuturile noastre au fost foarte nesigure, pentru că eram extrem de diferiți. El râdea de mine că sunt mică și snoabă și mi se părea că le știu pe toate. În plus, mai terminasem și Caragiale, un liceu „de fițe“. Mergeam prin cluburi, iar Andrei era hipiot, cânta la chitară și se îndoia de gusturile mele muzicale. Din seara aceea, deși nu ne dădeam nicio șansă până a doua zi, ne-am trezit că trecuse o lună și eram tot împreună. Am plecat de la diferențe și am găsit multe lucruri în comun.

Ce înseamnă iubirea pentru voi?


Andreea: E o componentă vitală a vieții, fără de care nu aș putea să trăiesc.
Andrei: Este ciudat, același substantiv are nuanțe, culori și consistență diferite pentru fiecare persoană în parte. E o emoție unică.


Ce îi trebuie unei căsnicii ca să dureze în timp?


Andrei: Curiozitate. Renunțare la sine. Căsnicia e reușită atunci când realizezi că e ceva, sau cineva, mai important decât tine. S-o luăm altfel: separat, morcovul și ceapa au gusturi foarte diferite, dar puse împreună la fiert, după un timp vor avea gust de ciorbă.

Kamara, declaraţii inedite despre super show-ul "Te cunosc de undeva": “Pentru mine, ca musulman, ideea de tra... Super CONCURS: Răspunde la întrebarea "Care este concurentul tău preferat din noul sezon Te cunosc de undeva?” şi p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x