Antena Căutare

Super CONCURS: Răspunde la întrebarea "Care este concurentul tău preferat din noul sezon Te cunosc de undeva?” şi poţi câştiga un premiu special

Sâmbătă, de la 20:30, începe un nou sezon al super show-ului "Te cunosc de undeva", aşa că v-am pregătit un concurs special.

Sâmbătă, de la 20:30, începe un nou sezon al super show-ului "Te cunosc de undeva", aşa că v-am pregătit un concurs special.

MECANISMUL DE CONCURS

Concursul se desfasoara in perioada 14-15 februarie 2015, dupa cum urmeaza:

Pasul 1 – Inregistrarea in concurs

Pentru a participa la concursul “Te cunosc de undeva”, orice persoana interesata trebuie să opteze pentru accesarea paginii https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva si utilizarea acesteia cel putin pana la data incetarii concursului si desemnarii castigatorilor.

Pasul 2 - Intrebarea

Fiecare participant trebuie sa raspunda la intrebarea: Care este concurentul tău preferat din noul sezon Te cunosc de undeva?” si sa dea “like” si share postarii in cadrul careia este postata intrebarea concursului.

Pasul 3 – Acordarea premiilor

Se vor desemna castigatori participantii care au oferit raspunsul cu numarul 100, 200 si 300

In cazul in care nu exista 300 de inscrisi care au raspuns la intrebare, ultimul premiu se ofera ultimului inscris in concurs. In cazul in care nu sunt 200 de inscris in concurs, ultimile 2 premii se ofera utlimilor 2 utilizatori inscrisi in concurs. In cazul in care nu sunt 100 de inscris in concurs, premiile se ofera utlimilor 3 utilizatori inscrisi in concurs. Daca nu exista nici un raspuns, premiile raman in posesia organizatorului.

PREMIILE CONCURSULUI

Premiile acordate in acest concurs sunt 3 cani inscriptionate cu logo-ul “Te cunosc de undeva”.

VEZI AICI regulamentul complet!

Andrei Aradits, aşa cum nu l-ai mai văzut: Care este secretul relaţiei sale? "Căsnicia e reușită atunci când realiz... Liviu Vârciu, în cea mai tare transformare din viaţa sa! Machiat, epilat, în costum popular, a devenit... Maria Cârneci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x